Natrag
Natrag
Tražimo: Arhitekt, Visoka stručna sprema, Magistar struke
Datum:
24.10.2019.
Podijeli:

Tražimo: Arhitekt, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Projektni ured D & J dio je cjelovitog poslovnog sustava stanogradnje u Zagrebu koji obuhvaća sve faze razvoja nekretninskih projekata; od analize zemljišta, projektiranja i ishođenja dozvola do izgradnje i predaje izgrađenih prostora kupcima.

Kompleksnost cjelovitog razvoja nekrentnina, kompleksnost urbanističkih i zakonskih propisa i našu namjeru raditi oblikovno i tehnički inovativne stambene zgrade rješavamo svakodnevnim razgovorima i Whatsapp, mail, Slack, Trello i drugim komunikacijama različitih struka unutar i izvan poduzeća, propitkivanjem ustaljenih praksi poslovanja radi novih, suvremenih, kvalitetnijih rješenja i upotrebom različitih sustava upravljanja i praćenja projekta i poslovanja.

Kultura poduzeća temelji se na direktnoj i jasnoj kumunikaciji svih, bez zadrške, na inzistiranju na iskrenosti i cjelovitosti u prezentiranju svake poslovne situacije i na pretpostavci da otvorena komunikacija, iskrenost i trajna pažnja na povratne informacije za svaki dijelić posla stvara povjerenje, a zbog kojega se onda svi zajedno usudimo promišljati nova rješenja, a ujedno i stvara atmosferu nadahnutosti, zabave i zadovoljstva radom.

Kada kažemo da ne brinemo o dolasku i odlasku s posla to i mislimo. Ono o čemu u poduzeću brinemo je zainteresirati svakoga razgovorima, propitkivanjem, testiranjem opcija i mogućnošću odmah doživjeti rezultat rada svakoga na cjelokupni projekt, a ono što očekujemo je zaintrigiranost temama, rad radi ostvarenja rezultata.

Projektiramo obiteljske kuće, stambene zgrade, a maštamo i radimo na tome da se dogodi da projektiramo stakleni neboder u Zagrebu.

Ured nam je u Ličkoj ulici, odmah iza NSB-a, s u svakom trenutku slobodnih bar 10-tak parkirnih mjesta, tramvaj je na Vukovarskoj, a jedan od idućih nekoliko projekata projektiranja i gradnje je poslovna zgrada u koju ćemo seliti.

Zainteresiranima nudimo dinamično okružje, kvalitetne projekte, zahtjevnu atmosferu, neformalne odnose u kojima smo svi, kao dio kulture poduzeća, na “ti” od prvog susreta, suvremen pristup promišljanju uloge arhitekture i poslovanja i plaće koje ovise o stupnju iskustva, stručnosti i doprinosa.

Zainteresirane molim javite se mailom na info@fakini.hr, telefonom na 098455733 ili naiđite k nama do ureda na razgovor uz kavu. Uz prijavu molimo i CV i nekoliko riječi o tome zbog čega, koji dio posla ili karijere bi rado probali ostvariti kod nas, nešto o iskustvu i znanju i o preferencijama u poslu.

Oglas je otvoren od 28/10/2019 do 8/11/2019