Natrag
Natrag
Tražimo arhitekte/ice za radna mjesta glavni/a arhitekt/ica i arhitekt/ica
Datum:
09.07.2021.
Podijeli:

Tražimo arhitekte/ice za radna mjesta glavni/a arhitekt/ica i arhitekt/ica

Uvjeti: Diplomirani inženjer arhitekture

Mi smo ured od tri poduzeća u kojem najučestalija riječ je cool…

Ok, a sad malo detaljnije, tko smo?
Naš tim obuhvaća investicijski i građevinski dio, projektni ured koji broji sedam arhitektica i jednog arhitekta, konzultantski dio te vanjske suradnike. Tu su još marketing i prodaja u kojem su dvije cure koje su spremne odgovoriti na sva vaša pitanja.
S puno koordinacija različitih struka radimo zanimljive projekte za domaće i inozemne investitore te projekte u kojima je dio vlastitih investicija u stanogradnji u Zagrebu.

Kao što vidiš proširujemo naš projektni ured te smo u potrazi za arhitektima koji su opušteni u međusobnoj komunikaciji, stručni i otvoreni prema novim stvarima i kreativni u promišljanju i interpretaciji idejnih rješenja.

Što nam je bitno?
Osim što cijenimo opuštenost i otvorenost prema radu, važni segmenti u projektiranju su nam estetika, propitkivanje novih rješenja i materijala s arhitektonske, građevinske i investicijske strane te potrebna harmonija između arhitekata i građevinaca jer smo direktno uključeni u sve faze izrade projekta.

Ako znaš raditi u ArchiCadu i misliš da smo ti dovoljno cool pošalji portfolio s radovima na info@fakini.hr ili navrati do nas na kavu u Ulici grada Vukovara 11. Blizu smo Trešnjevačkog placa pa nemaš brige oko razmišljanja što ćeš za gablec.

Slobodno baci oko po našem webu i vidi kakve zgrade volimo. 😊