Natrag
Natrag
Tražimo arhitekta/icu za radna mjesta glavni/a arhitekt/ica i arhitekt/ica
Datum:
13.07.2020.
Podijeli:

Tražimo arhitekta/icu za radna mjesta glavni/a arhitekt/ica i arhitekt/ica

Uvjeti: diplomirani inženjer arhitekture

Tražimo arhitekta/icu za radna mjesta glavni/a arhitekt/ica i arhitekt/ica

Naš Ured dio je sustava tri poduzeća, a koji objedinjuju vlastite investicije u stanogradnju u Zagrebu i vođenje projekata izgradnje. U poslovanju se oslanjamo na sigurne vlastite investicije, a projektiramo i za veći broj vanjskih investitora.

Važan segment svakodnevnog rada i smjera razvoja Ureda jesu suradnja, razgovor/koordinacija arhitekata s građevincima, dakle usklađivanje projektiranja i građenja, odnosno uključivanje direktnih iskustava s gradilišta u projekte.

Uz direktnu suradnju s građevinskom strukom imamo opsežno interno znanje i vanjske konzultatne u području interpretacije lokalnih i državnih propisa (npr. GUP-a) te se smatramo kompetentnim u suradnji s lokalnom upravom.

Kod odluka o projektiranju važni elementi su nam estetika, propitkivanje novih rješenja i materijala s arhitektonske, građevinske i investicijske strane i držimo da je raditi u našem uredu izuzetno zanimljivo za stručni razvoj.

S ljudske strane smatramo da je raditi kod nas zabavno, s puno koordinacija različitih struka. Zabavno je i zbog kulture poduzeća koja se fokusira na stručnost i otvorenost novome. I na neformalnu komunikaciju.
A raditi s nama je i suvremeno, zbog uporabe različitih softwareskih rješenja i svakodnevnog traganja i izleta u propitkivanje novih rješenja.

Stručno arhitektonski, dizajnerski, njegujemo pristup koji je najlakše prepoznatljiv/vidljiv na web stranicama jednog od ova tri naša poduzeća koje radi vlastite investiticije, odnosno arhitektura naših zgrada pokazatelj je smjera promišljanja arhitekture. www.fakini.hr

Ured nam je smješten kod NSB-a, Lička 31.

Svakog koga smo ovim kratkim predstavljanjem zainteresirali pozivamo da se javi i naiđe na razgovor. Možete naići s portfoliom svojih radova, možete i samo s voljom za razgovor. Postupak odabira suradnika vršimo kroz nekoliko susreta i uglavnom razgovorom oko pristupa poslu, oko interesa i namjera.

I još jedna važna informacija; radimo u BIM softwareu. Dakle, prednost poznavanju ili želji za poznavanjem Archicada, Lumion, 3D Max-a ...