Natrag
Natrag
Tražimo djelatnike za oglašavanje i za prodaju (više djelatnika)
Datum:
23.11.2020.
Podijeli:

Tražimo djelatnike za oglašavanje i za prodaju (više djelatnika)

Naš Ured dio je sustava tri poduzeća, a koji objedinjuju vlastite investicije u stanogradnju u Zagrebu, vođenje projekata izgradnje, projektiranje i ishođenje dozvola za gradnju. U poslovanju se oslanjamo na sigurne vlastite investicije, a projektiramo i za velik broj vanjskih investitora.

U uredu nas je 10-tak, većinom inženjera arhitekture i građevine, gdjekoji fer-ovac, inženjer nafte, pa je logično da nam nedostaju struke za oglašavanje i prodaju.

Naše ideje o tome što bismo voljeli na temu oglašavanja i prodaje slijede:

Oglašavanje. Dijelom smo formirali interne načine rada, a na čemu još uvijek radimo, pa smo sada u prilici opsežnije prezentirati tržištu svoje radove i znanja. Mediji putem kojih se namjeravamo prezentirati jesu web, pa društvene mreže, a osim digitalnih imamo ideja pojaviti se na stručnim konferencijama i u tisku, već prema planu oglašavanja koji ćemo napraviti u suradnji s agencijama za digitalno (i ono drugo) oglašavanje.

Prodaja. Kada prezentacijom na tržištu i korištenjem već postojećih kanala prodaje zainteresiramo kupce/klijente, idući korak nam je prezentirati im detaljne i kvalitetne informacije o stanovima, projektima i/ili o projektiranju kako bi razumjeli zbog čega mi smatramo da smo dobar partner za njih. Uz to, kad se odluče raditi s nama, voditi računa o njihovim upitima i pratiti njihove želje, a sve u koordinaciji interno s projektantima i/ili gradilištem.
Dakle, zainteresirani smo za djelatnike/osobe koje uživaju u komunikaciji, vole rad s različitim tipovima ljudi, ali vole i strukturu i organiziranost koju pružaju software-ska rješenja za upravljenje odnosnima s kupcima. Znači za nekoga tko voli “piti kave”, družiti se, razgovarati i na taj način učiniti našim kupcima/klijentima odnos s nama zabavnim i profesionalnim i tko voli zaključivati poslove/prodaje.

Nudimo. Raditi s nama je zabavno, s puno koordinacija različitih struka. Zabavno je i zbog kulture poduzeća koja se fokusira na stručnost i otvorenost novome. I na neformalnu komunikaciju. Raditi s nama je i suvremeno, zbog uporabe različitih software-skih rješenja i svakodnevnog traganja i izleta u propitkivanje novih rješenja.
Plaće ovise o sposobnostima u određenom trenutku, o znanjima i vještinama, a od 2021. za sve zaposlenike uvodimo 13. plaću koja ovisi o timskom uspjehu.

Ured nam je smješten kod NSB-a, Lička 31, a unutar godinu dana selimo u Tratinsku.

Svakoga koga smo ovim kratkim predstavljanjem zainteresirali pozivamo da se javi i naiđe na razgovor. Možete naići sa CV-om, možete i samo s voljom za razgovor. Postupak odabira suradnika vršimo kroz nekoliko susreta i uglavnom razgovorom oko pristupa poslu, oko interesa i namjera.

Osobine, znanja i strasti koje vrednujemo pozitivno:

Oglašavanje:
zainteresiranost, a još više strast i iskustvo, u korištenju društvenih mreža
sustavnost i organiziranost u dijelu da se objave na društvenim mrežama i drugim kanalaima komunikacije događaju unutar plana oglašavanja razumjevanje i zainteresiranost za arhitekturu, arhitektonska rješenja, za stanovanje “proizvodnja” (fotkanje) materijala za objave, traganje za interesantnim i relevantnim materijalima i produkcija internih objava pisanjem, angažiranjem vanjskih suradnika

Prodaja:
zainteresiranost, a još više strast i iskustvo, u području arhitekture, stanogradnje
zainteresiranost za rad “na terenu”; znači na gradilištima, u kafićima na kavama, na ručkovima i na drugim mjestima gdje se događaju susreti, informiranja i dogovori s kupcima
volja i sposobnost za razumjevanjem i znanjem na temu proizvoda koje nudimo (stanova, projektiranja, ishođenja dozvola)
spremnost služiti se digitalnim rješenjima za upravljanje procesom prodaje

CV - poslati na e-mail INFO@FAKINI.HR