Natrag
Remetinečka S-4.2
Status:
Prodano
Energetska razina:
A/B
Ukupna površina:
88.95m2

Remetinečka S-4.2

Četverosoban stan na zadnjem katu. Kod izrade koncepta zadatak nam je svakom elementu stana pristupiti s pažnjom i promišljenošću kako bi ga učinili funkcionalnim za korištenje i svježim, novim, drugačijim za životni doživljaj.

1 Hodnik
8m2
2 Dnevni boravak i kuhinja
31.16m2
3 Soba 1
7.04m2
4 Soba 2
7.44m2
5 Soba 3
12.74m2
6 Kupaonica
3.26m2
7 Kupaonica
4.4m2
8 Gospodarstvo
2.1m2
Ukupno zatvoreni prostor:
m2
Ukupno površina stana:
88.95m2
+ Terasa 49,8 m2 x 0,25
12.45m2
Garažno mjesto

Glavne značajke stana

Lokacija

Zgrada je smještena uz školu, vrtić, dom zdravlja, dječji park, trgovine, kafiće i javni prijevoz što mikrolokaciju zgrade čini izvrsnom za život.

Prostor

Misao vodilja prilikom projektiranja i izrade tlocta naših stanova su odvajajanje roditeljske od dječje sobe, svaka od njih sa vlastitom kupaonicom, stanovi sa velikim i dominantnim dnevnim prostorom za druženje sa spojenom kuhinjom i blagovaonicom.

Svjetlost

Velike staklene stijene omogućuju puno prirodne svjetlosti Vašem domu i nastavljaju se na prostrane balkon, čineći vrlo iskoristivu cjelinu.

Komfor

Parkirna mjesta u garaži rješavaju mogući problem nedostatka parkirnih mjesta u okolici zgrade, a Vama omogućuju komfor za auto, u svim vremenskim uvjetima. Lift koji Vas vozi od garaže do stana čini život jednostavnijim i ugodnijim.

Grijalice topline

Jedinstven sustav grijanja idealan za ugodan protok zraka, bez podizanja prašine i alergena, svaka soba sa zasebnim termostatom, mogućnost namještanja željene temperature u svakoj sobi pomoću aplikacije na mobitelu

Stropno grijanje i hlađenje

Sustav niskoenergetskog grijanja i hlađenja isijavanjem, pruža jedinstven osjećaj ugode u ljetnim i zimskim mjesecima; prostorije su bez ikakvih unutarnjih jedinica, što omogućuje oslobođenje interijera i pruža stanu mogućnost većeg komfora